Losgestort Transport

Voor diverse opdrachtgevers, in zowel de agrarischesector, bouw en afvalverwerking verzorgt Van Keulen Transport de ‘losgestort’ transportdiensten. Voor dit transport wordt gebruik gemaakt van kipperopleggers, afzet-containerauto’s en walking floors.

 

gmp+ gecertificeerd

Voor de borging van de veevoerderkwaliteit in alle schakels van de diervoerderketen is de module GMP+ Feed Safety Assurance opgericht. Onze 'losgestort' chauffeurs zijn GMP+ gecertificeerd.

 

Afvaltransport

Voor wat betreft het rijden van afval in Nederland en BelgieĢˆ beschikken we over de benodigde vergunningen (VIHB-vergunning)

 

Bietencampagne

Van Keulen Transport, al meer dan 60 jaar bietentransporteur

 

In het najaar is Van Keulen Transport al jaren actief in de suikerbietencampagne. Door de steeds hogere verwerking van de twee Nederlandse fabrieken in Hoogkerk en Dinteloord moet er strak en constant gepland en gereden worden. De volledige regie vindt plaats vanuit Middelburg.

 

Het is de kunst om, juist ook voor dergelijke grote volumes, een goed  werkend geheel neer te zetten, dat nakomt wat er is afgesproken. Het is voor alle medewerkers ieder jaar weer een uitdaging om dit continue proces optimaal uit te voeren. Het is een teamprestatie van formaat wat ook zeker door de Suikerindustrie gewaardeerd wordt.