Pallet- en groupage

Voor pallet- en groepagevervoer draaien we onze hand niet om. We beschikken voor deze specialiteit over een ruim aantal tautliners met schuifzeil en roldak.

 

Kooiaap (meeneemheftruck)

Als u Van Keulen Transport inschakelt, dan kunt u gebruik maken van onze kooiaap. Zo’n heftruck biedt u groot gemak. En u hoeft niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van uw ruimte in de vrachtwagen.

 

De voordelen van een kooiaap

Een kooiaap is een heftruck die u mee kunt nemen. De kooiaap is eenvoudig te bevestigen achter op de vrachtwagen. Zo heeft u altijd een heftruck bij zich waarmee u snel en gemakkelijk kunt laden en lossen. De kooiaap is namelijk binnen een minuut al helemaal klaar voor gebruik. U bent zo altijd voorzien van een apparaat waarmee u meteen aan de slag kunt met uw vracht. Dit scheelt u veel tijd en geld en geeft u bovendien een grote flexibiliteit.

 

De kooiaap van Van Keulen Transport

Met onze kooiaap heeft u tal van mogelijkheden. Met de steunpoten tilt u ook extra zware goederen, tot wel 2.500 kilogram. De kooiaap is daarnaast voorzien van uitschuifbare lepels . Daarmee heeft het apparaat een extra groot bereik. De mast heeft een hefhoogte van drie meter. En met rijwielaandrijving is deze heftruck geschikt voor zeer uiteenlopende terreinen. Kortom: de kooiaap is een multifunctioneel apparaat waarmee u zo’n beetje alle vracht snel en efficiënt op de juiste plek krijgt.

 

Wilt u gebruik maken van een van onze kooiapen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Kastentrailer

Voor het vervoer van pallets, rolcontainers etc beschikken wij over een kastentrailer, waarmee we de goederen afgesloten kunnen vervoeren. Indien gewenst is het mogelijk de trailer met de te vervoeren goederen te verzegelen waardoor de garantie gewaarborgd blijft tot de plaats van bestemming.

De trailer beschikt over een ondervouwklep waardoor het mogelijk is zelfstandig te laden en te lossen.