ADR vervoer

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Heeft u een specialist nodig op het gebied van ADR-vervoer om diverse gevaarlijke stoffen te verplaatsen? Bij Van Keulen Transport uit Middelburg regelen wij dit voor u! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van transport en alles wat hierbij komt kijken. Wij weten dus precies hoe we het vervoer van gevaarlijke stoffen moeten regelen.. Al onze chauffeurs hebben de kennis en ervaring in huis die nodig is voor ADR-vervoer. Doordat wij snel schakelen, is er de mogelijkheid om grote hoeveelheden te vervoeren en te leveren op de gewenste locatie.

 

Neem contact op ☎ 

 

ADR-vervoer op een professionele manier

Wij pakken ADR-vervoer professioneel en met zorg aan. Het vervoer van gevaarlijke stoffen vraagt om een zorgvuldige aanpak om eventuele risico’s zoveel mogelijk te beperken. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en zijn in het bezit van een ADR-diploma. Hierdoor weten zij wat ze moeten doen en hoe de gevaarlijke stoffen middels ADR-vervoer moeten verzorgen. Bij ons kunt u gebruikmaken van diverse soorten transport. Tevens beschikt Van Keulen Transport uit Middelburg over een kastentrailer voor het vervoeren van onder andere pallets en rolcontainers.

Neem contact op voor het vervoer van gevaarlijke stoffen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Of heeft u interesse in het gebruiken van onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0118-616200. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Ook het sturen van een e-mail behoort tot de mogelijkheden. Stuur uw e-mail naar info@vankeulentransport.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tevens hebben wij verschillende vacatures voor vrachtwagenchauffeur open staan, mocht u op zoek zijn naar een baan in deze sector.