Exceptioneel vervoer

Bent u op zoek naar een professionele organisatie die exceptioneel vervoer voor u kan regelen? Van Keulen Transport uit Middelburg heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Door deze ervaring en onze korte lijnen hebben wij de mogelijkheid om snel te schakelen. Daardoor profiteert u van flexibele dienstverlening en service op maat.

Gespecialiseerd in exceptioneel vervoer

Van Keulen Transport is gespecialiseerd in exceptioneel vervoer. Dit wil zeggen dat wij voor onze klanten het transport verzorgen dat voor de wet te lang, te breed, te hoog en/of te zwaar is. Hiervoor gebruiken we diverse voertuigen. Onze chauffeurs vervoeren voornamelijk materieel voor de aannemerijen in de sectoren: grond-, weg- en waterbouw, offshore- en constructiebedrijven. Het vervoeren van stalen buizen is een specialisatie bij uitstek! Moeten uw goederen zowel over land als over zee vervoerd worden? Vraag dan naar onze mogelijkheden voor ferrytrucking. Als u losliggende goederen heeft die u moet vervoeren, is losgestort transport de dienst die bij uw bedrijf past.

Vergunningen en begeleiding

Onze chauffeurs zijn naar behoren opgeleid en zijn in het bezit van alle benodigde certificaten voor al onze transportvormen en -diensten. Tevens beschikken wij in Nederland, België en Duitsland over doorlopende vergunningen op ons materieel. Desgewenst kunnen wij incidentele vergunningen en de bijbehorende transportbegeleiding verzorgen. Op onze vervoersmiddelen zit ook track-and-trace en een transportmanagementsysteem (TMS). Op deze manier kunnen wij onze voertuigen gemakkelijk volgen.

Materieel

Voor exceptioneel vervoer maken onze chauffeurs gebruik van diverse trailers om te laden en te lossen. Zo maken we onder andere gebruik van:

  • Uitschuifbare trailers: maximale lengte tot 30 meter, uitgerust met gestuurde assen en handbesturing.
  • Semi-diepladers: maximale lengte laadvlak van 8,90 tot 15,33 meter (uitschuifbaar), laadvlakhoogte 0,90 meter en gestuurde assen.
  • Vlakke trailers: 13,60 meter vlakke trailers, voorzien van twistlocks, rongen en sjormaterialen.

 

Maak gebruik van onze expertise in bijzondere vracht

Heeft u onze middelen nodig voor exceptioneel vervoer? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0118-616200 om één van onze medewerkers uit Middelburg te spreken of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl. Neem ook gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft over exceptioneel vervoer.

Exceptioneel transport Middelburg

 

Exceptioneel transport Middelburg