Exceptioneel Transport

Bent u op zoek naar een professionele organisatie dat exceptioneel vervoer voor u kan regelen? Van Keulen Transport heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van een uitschuifbare trailer. Door onze ervaring en professionaliteit hebben wij de mogelijkheid om snel te schakelen. 

Gespecialiseerd in exceptioneel vervoer

Van Keulen Transport is gespecialiseerd in exceptioneel vervoer met behulp van een uitschuifbare trailer. Dit wil zeggen dat wij voor onze klanten het transport verzorgen dat voor de wet te lang, te breed, te hoog en/of te zwaar is. Hiervoor worden diverse voertuigen gebruikt, zoals een uitschuifbare trailer. Onze chauffeurs vervoeren voornamelijk materieel voor de aannemerijen in de sectoren; grond-, weg- en waterbouw, offshore- en constructiebedrijven. Het vervoeren van stalen buizen is een specialisatie bij uitstek! Wij zijn op meerdere vlakken van transport actief, zo kunt u bij ons terecht voor ferry trucking. Bekijk onze transportvormen en diensten en krijg een beter beeld van onze organisatie en mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor losgestort transport.

Vergunningen en begeleiding

Onze chauffeurs zijn allemaal goed opgeleid en zijn in het bezit van alle benodigde certificaten. Tevens beschikken wij in Nederland, België en Duitsland over doorlopende vergunningen op ons materieel. Desgewenst kunnen wij incidentele vergunningen en de bijbehorende transportbegeleiding verzorgen. Op onze vervoersmiddelen zit ook track and trace en een transportmanagementsysteem (TMS). Op deze manier kunnen wij onze voertuigen gemakkelijk volgen.

Materieel

Voor exceptioneel vervoer maken onze chauffeurs gebruik van diverse uitschuifbare trailers en laders. Zo wordt er gebruik gemaakt van onder andere:

  • Uitschuifbare trailers: maximale lengte tot 30 meter, uitgerust met gestuurde assen en handbesturing.
  • Semi diepladers: maximaal lengte laadvlak van 8,90 tot 15,33 meter (uitschuifbaar), laadvlakhoogte 0,90 meter en gestuurde assen.
  • Vlakke trailers: 13,60 meter vlakke trailers, voorzien van twistlocks, rongen en sjormaterialen.

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u exceptioneel vervoer waar onze uitschuifbare trailer voor nodig is? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0118-616200 om één van onze medewerkers te spreken of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl. Neem ook gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft over exceptioneel vervoer.

 

Exceptioneel transport Middelburg

 

Exceptioneel transport Middelburg