Gevaarlijke stoffen vervoer

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Heeft u een ervaren specialist nodig voor het vervoer van uw gevaarlijke stoffen? Van Keulen Transport heeft jarenlange ervaring op het gebied van transport en heeft ook gediplomeerde chauffeurs in dienst. Kies voor een betrouwbare logistiek partner die gespecialiseerd is in het transporteren van diverse goederen. Bij iedere opdracht streven onze medewerkers naar het leveren van de hoogste kwaliteit.

 

Neem contact op ☎

 

Gevaarlijke stoffen vervoer, uitgevoerd door experts uit Middelburg

Onze chauffeurs zijn opgeleid om het vervoer van gevaarlijke stoffen in goede banen te leiden. Zij zijn in het bezit van hun ADR-diploma en hebben de benodigde ervaring, waardoor ze het secuur en veilig aanpakken. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen maken wij gebruik van ADR vervoer. Ook voor andere vlakken van transport kunt u bij ons terecht, zoals losgestort transport. Naast het vervoer van gevaarlijke stoffen, is ons wagenpark ook beschikbaar voor zeecontainertransport.

 

Heeft u onze expertise nodig?

Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis die nodig is om het vervoer van gevaarlijk stoffen goed en snel uit te voeren en de stoffen af te leveren op de voor u gewenste locatie. Heeft u interesse? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 0118-616200. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om telefonisch contact op te nemen, stuur dan een e-mail naar info@vankeulentransport.nl. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op!