Heftruck vervoeren

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Bij Van Keulen Transport in Middelburg hebben we de middelen om uw heftruck te vervoeren. Wij hebben veel ervaring met het transporteren van verschillende goederen en producten. Voor alle soorten gewichten en groottes bieden wij passende oplossingen aan. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw heftruck goed kunt vervoeren.

 

Neem contact op ☎ 

 

Gemakkelijk uw heftruck vervoeren

Met de hulp van Van Keulen Transport bevestigt u uw heftruck eenvoudig achter uw vrachtwagen en vervoert u hem naar de plek waar u die nodig heeft. Hierdoor bent u geen ruimte kwijt in uw vrachtwagen. Als u een heftruck vervoert, werkt u op locatie sneller en efficiënter. U kunt bij ons ook terecht voor kooiaaptransport. Wat voor waren u ook wilt vervoeren: wij zijn uw partner. Ook wanneer u exceptioneel vervoer nodig heeft, verzorgen wij dit graag voor u!

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Bent u geïnteresseerd en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen. Bel naar 0118-616200 of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl. Neemt u ook gerust telefonisch contact met ons op, wanneer u specifieke vragen heeft over het vervoeren van uw heftruck.