Heftruck vervoeren

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Wilt u een heftruck vervoeren maar heeft u hier niet de juiste middelen voor? Schakel dan Van Keulen Transport in om dit voor u regelen! Wij hebben veel ervaring in het transporteren van verschillende goederen en producten. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u uw heftruck goed kunt vervoeren.

 

Neem contact op ☎ 

 

Gemakkelijk uw heftruck vervoeren

Met de hulp van Van Keulen Transport, heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk een heftruck achter uw vrachtwagen te bevestigen. Hierdoor bent u geen ruimte kwijt in uw vrachtwagen. Wij hebben diverse kooiapen beschikbaar waarmee u veel verschillende mogelijkheden heeft. Doordat u een heftruck kunt vervoeren, werkt u op locatie sneller en efficiënter. U kunt bij ons ook terecht voor het transport van diverse goederen, zoals kooiaap transport. Ook wanneer u exceptioneel vervoer nodig heeft, verzorgen wij dit graag voor u!

 

Contacteer onze vestiging in Middelburg voor een vrijblijvend gesprek

Bent u geïnteresseerd en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen. Bel naar 0118-616200 of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl. Neemt u ook gerust telefonisch contact op, wanneer u specifieke vragen heeft over het vervoeren van uw heftruck.