Kastentrailer

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Heeft u een kastentrailer nodig voor uw goederen of producten? Dan helpen wij bij Van Keulen Transport uit Middelburg u graag. Wij specialiseren ons in diverse facetten van de transport. Als u kampt met zware, grote of bijzondere goederen, redt u het niet met uw eigen vervoersmiddelen. Daarom staan wij voor u klaar met een kastentrailer of een van de vele andere transportmiddelen.

 

Neem contact op ☎ 

 

Met een kastentrailer vervoert u allerlei soorten goederen

Een kastentrailer is een gesloten oplegger. Het is een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport. Hij is populair door onder andere de stevige zijwanden. Door deze zijwanden is het enkel mogelijk via de achterkant van de trailer te laden en te lossen. Dit gebeurt middels een laadperron of een laadklep. Door de stevige zijwanden vervoert u allerlei soorten goederen, zoals consumptiegoederen, waardevolle goederen of breekbare goederen. Deze blijven veilig en droog. Als u besluit ons transportbedrijf in te schakelen, leveren wij alle bijkomende expertise. Onze chauffeurs zijn ervaren en beschikken over alle certificaten. Zij vervoeren niet alleen, maar zullen de trailer ook laden en lossen. Heeft u ons nodig voor een ander type vervoer? Dat kan ook. Wij bieden hiernaast ook uitschuifbare trailers aan Wilt u een grote afname die van zee komt laten vervoeren? Dan helpen we u met zeecontainertransport.

 

Informeer naar alle mogelijkheden

Als u graag uw goederen vervoert met een kastentrailer, neemt u contact met ons op en wij regelen alles naar wens. Wilt u graag meer informatie over onze diverse transportdiensten? Dan staan onze medewerkers ook voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl.