Transport per kipper

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Een kipper is een goede keuze voor transport als u losliggend goed moet vervoeren, zoals aarde of geoogste producten. Bij Van Keulen Transport in Middelburg heeft u de mogelijkheid om uw goederen in een kipperoplegger te laten vervoeren. Schakel ons in als u zelf de mensen of middelen niet heeft om uw losse goederen naar de juiste bestemming te krijgen.

 

Neem contact op ☎ 

 

Een kipper voor het transport van kleine, losse producten

Als u werkzaamheden uitvoert met waren die u niet fatsoenlijk kunt verpakken, is transport een uitdaging. Hoe brengt u losse goederen die u niet zomaar kunt stapelen naar de juiste bestemming? In dit geval schakelt u de hulp van ons transportbedrijf in. Wij verzorgen graag het transport van dit soort losse goederen met een kipper. Deze wagen is bijvoorbeeld ideaal voor losgestort transport. Denk hierbij aan het storten van zand, maar ook voor stenen of aardappelen. Vraag ons gerust om advies voor het vervoer van uw vracht.

 

Kies ons bedrijf voor uw vrachtvervoer

Voor sommige goederen is transport met een kipper de beste optie. Wij helpen u graag om uw zending met zorg te vervoeren. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Informeer dan gerust naar onze tarieven en meer door contact met ons op te nemen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vankeulentransport.nl of bel naar 0118-616200.