Losgestort Transport

Van Keulen Transport verzorgt voor diverse opdrachtgevers, in zowel de agrarische sector, bouw- en afvalverwerking diensten op het gebied van losgestort transport. Voor dit transport wordt gebruik gemaakt van kipperopleggers en afzet-containerauto’s.

Onze chauffeurs van losgestort transport zijn gecertificeerd

Bij losgestort transport gaan onze medewerkers altijd zeer professioneel te werk. Om in iedere situatie in te kunnen spelen én een zo hoog mogelijk rendement te halen, beschikt Van Keulen Transport over de verschillende benodigde vergunningen. Voor de borging van de vervoerderkwaliteit en in alle schakels van de diervoerderketen, is de module GMP+ Feed Safety Assurance opgericht. Onze chauffeurs voor losgestort transport zijn hiervoor gecertificeerd. Ook wat betreft het rijden van afval in Nederland en België beschikt Van Keulen Transport over de benodigde vergunningen (VIHB-vergunning). Bekijk ook onze andere diensten om te zien wat Van Keulen Transport nog meer voor u kan betekenen. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in exceptioneel transport.

Van Keulen Transport uit Middelburg is al meer dan 60 jaar bietentransporteur

Wij zijn al jaren in het najaar actief in de suikerbietencampagne. Door de steeds hogere verwerking van de twee Nederlandse fabrieken in Hoogkerk en Dinteloord, moet er strak en constant gepland en gereden worden. De kunst is om ook voor dusdanig grote volumes een goed werkend geheel neer te zetten. Ieder jaar is het voor alle medewerkers weer een uitdaging om dit continue proces optimaal uit te voeren. Het is een teamprestatie van formaat, wat ook zeker door de suikerindustrie gewaardeerd wordt.

Maak gebruik van onze service

Wilt u gebruikmaken van onze service op maat op het gebied van losgestort transport of een van onze andere diensten in de buurt van Nieuwdorp en Middelburg? Of heeft u vragen en wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0118-616200 of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl.