Losgestort transport

Van Keulen Transport uit Middelburg verzorgt diensten op het gebied van losgestort transport voor diverse opdrachtgevers in zowel de agrarische sector als in de bouw en afvalverwerking. Dankzij deze uiteenlopende opdrachten, bent u zeker van betrouwbare service, in welk vakgebied u ook werkzaam bent.

Onze chauffeurs van losgestort transport zijn gecertificeerd

Bij losgestort transport gaan onze medewerkers altijd zeer professioneel te werk. Voor dit losgestort transport wordt gebruik gemaakt van kipperopleggers en afzet-containerauto’s. Om op iedere situatie in te kunnen spelen én een zo hoog mogelijk rendement te halen, beschikken wij over de benodigde vergunningen. Voor de borging van de vervoerderkwaliteit en in alle schakels van de diervoerderketen, is de module GMP+ Feed Safety Assurance opgericht. Onze chauffeurs voor losgestort transport zijn hiervoor gecertificeerd. Ook wat betreft het rijden van afval in Nederland en België beschikken wij over de benodigde vergunningen (VIHB-vergunning). U kiest bij ons ook uit andere verscheidene diensten om afwijkende vracht te vervoeren. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor exceptioneel transport bij goederen die qua massa of afmetingen niet geschikt zijn voor regulier transport.

Al meer dan 60 jaar bietentransporteur

Naast onze expertise in losgestort transport, zijn wij ook al jaren in het najaar actief in de suikerbietencampagne. Door de steeds hogere verwerking van de twee Nederlandse fabrieken in Hoogkerk en Dinteloord, moet er strak en constant gepland en gereden worden. De kunst is om ook voor dusdanig grote volumes een goed werkend geheel neer te zetten. Ieder jaar is het voor alle medewerkers weer een uitdaging om dit continue proces optimaal uit te voeren. Het is een teamprestatie van formaat, die ook zeker door de suikerindustrie gewaardeerd wordt.

 

Maak gebruik van onze service

Wilt u gebruikmaken van onze service op maat op het gebied van losgestort transport of een andere soort transport in de buurt van Nieuwdorp en Middelburg? Of heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl.