Losgestort transport

Van Keulen Transport uit Middelburg verzorgt diensten op het gebied van losgestort transport voor diverse opdrachtgevers in zowel de agrarische sector, bouw- en afvalverwerking. Voor dit losgestort transport wordt gebruik gemaakt van kipperopleggers en afzet-containerauto’s.

Onze chauffeurs van losgestort transport zijn gecertificeerd

Bij losgestort transport gaan onze medewerkers altijd zeer professioneel te werk. Om in iedere situatie in te kunnen spelen én een zo hoog mogelijk rendement te halen, beschikken wij over de verschillende benodigde vergunningen. Voor de borging van de vervoerderkwaliteit en in alle schakels van de diervoerderketen, is de module GMP+ Feed Safety Assurance opgericht. Onze chauffeurs voor losgestort transport zijn hiervoor gecertificeerd. Ook wat betreft het rijden van afval in Nederland en België beschikken wij over de benodigde vergunningen (VIHB-vergunning). Bekijk ook onze andere diensten om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in exceptioneel transport.

Al meer dan 60 jaar bietentransporteur

Naast onze expertise in losgestort transport, zijn wij ook al jaren in het najaar actief in de suikerbietencampagne. Door de steeds hogere verwerking van de twee Nederlandse fabrieken in Hoogkerk en Dinteloord, moet er strak en constant gepland en gereden worden. De kunst is om ook voor dusdanig grote volumes een goed werkend geheel neer te zetten. Ieder jaar is het voor alle medewerkers weer een uitdaging om dit continue proces optimaal uit te voeren. Het is een teamprestatie van formaat, wat ook zeker door de suikerindustrie gewaardeerd wordt.

Maak gebruik van onze service

Wilt u gebruikmaken van onze service op maat op het gebied van losgestort transport of een van onze andere diensten in de buurt van Nieuwdorp en Middelburg? Of heeft u vragen en wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0118-616200 of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl.