Vanuit Nieuwdorp het juiste transport

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Wilt u in de omgeving van Nieuwdorp transport regelen voor containers, goederen of iets anders? Van Keulen Transport in Middelburg kan u hierbij helpen! Wij hebben al meer dan 75 jaar ervaring in de transportsector en beschikken over een groot wagenpark. Voor ons is het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Daardoor zijn professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit onze belangrijkste speerpunten.

 

Neem contact op ☎ 

 

Regel nu in de buurt van de Westerschelde professioneel transport

Bij Van Keulen Transport hebben wij dankzij ons uitgebreide wagenpark de mogelijkheid om verschillende soorten transport voor u te verzorgen. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en mogen met hun diverse diploma’s verschillende soorten goederen vervoeren. Daarom schakelt u ons in voor logistieke oplossingen in Zeeland. U kiest bij ons onder andere uit de volgende transportdiensten:

 

Neem contact met ons op voor de hulp van onze experts

Heeft u in de omgeving van de Westerschelde onze hulp nodig op het gebied van transport? Of wilt u meer informatie over onze diverse transportdiensten? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers. Dit doet u door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl. Heeft u specifieke vragen waar u graag antwoord op wilt? Neem ook dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!