Ons bedrijf

Van Keulen Transport B.V. werd opgericht in 1943 door Adriaan van Keulen, als kleinschalig vervoersbedrijf waarbij de vrachten werden vervoerd middels paard en wagen. Vanzelfsprekend gingen wij in alle opzichten mee met de tijd wat resulteerde in een steeds moderner en geavanceerder wagenpark met een bijpassend uitgebreider dienstenpakket. Inmiddels bestaan we 75 jaar! Een periode waarin we in staat zijn gebleken om steeds opnieuw te voldoen aan de steeds hogere eisen binnen de transportsector en de behoeften van onze opdrachtgevers. Zo hebben we ons bedrijf weten te profileren als een professioneel en betrouwbaar logistiek partner, thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

 

Met een modern wagenpark, de meest moderne communicatiemiddelen, ruime op- en overslagfaciliteiten, een vakbekwaam team en een gestroomlijnde organisatie, staan wij zo sinds jaar en dag paraat voor onze klanten uit de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten. Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden. Ons werkgebied is voornamelijk gericht op de Benelux, maar desgewenst transporteren wij ook naar landen als bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië.

 

Met inmiddels de derde generatie van Keulen aan het roer, mag met recht gesproken worden van een bedrijf met een familiaal karakter. Dit komt tot uiting in korte lijnen en een open communicatie. Waarden als kwaliteit, service, flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben daarbij in de afgelopen 70 jaar altijd een centrale rol gespeeld en vormen ons visitekaartje.

 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Van Keulen Transport B.V. een vaste kring van opdrachtgevers heeft, die steeds opnieuw de weg naar ons bedrijf weet te vinden en die onze kwaliteiten en meerwaarden op hun juiste waarde weet te schatten.

 

Wagenpark en onderhoud

Een eigen vakkundig en gekwalificeerde onderhoudsdienst, en een werkplaats uitgerust met het juiste materiaal en gereedschappen staan garant voor uitstekende onderhouden materieel. Daarnaast wordt het wagenpark in eigen huis APK-gekeurd. Met deze faciliteiten zijn klanten verzekerd van minimaal oponthoud bij een defect of storing.

 

Onze speerpunten

Belangrijker misschien dan alle genoemde faciliteiten, zijn onze speerpunten die hoog in het vaandel staan. Daarbij doelen we op zaken als klantgerichtheid, 24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Belangrijke meerwaarden die voor een groot deel verankerd zijn in ons hechte en gekwalificeerde team van 60 medewerkers. Zij zijn het die zorgen voor een strakke planning, goede communicatie en profssionele besturing van onze wagens. Dit alles met als doel een professionele afhandeling van uw opdracht, zodat uw lading in optimale staat op de afsproken tijd en plaats wordt geleverd!