Kooiaap transport

Bent u op zoek een kastentrailer of naar kooiaap transport om ervoor te zorgen dat u geen ruimte kwijt bent in uw vrachtwagen? Van Keulen Transport biedt u deze mogelijkheid! Voor pallet- en groepagevervoer draaien wij onze hand niet om. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten transport, zoals een kooiaap heftruck (meeneemheftruck) en een kastentrailer. We beschikken voor deze specialiteit over een ruim aantal tautliners met schuifzeil en roldak. Wij hebben jarenlange ervaring in de transportwereld, hierdoor schakelen wij snel en is het snel leveren van grote afnames geen probleem. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over het ADR-certificaat. Zo mogen ze ook gevaarlijke stoffen vervoeren.

 

Maak gebruik van kooiaap transport

Als u van Keulen Transport inschakelt voor uw klus kunt u gebruikmaken van onze kooiaap, dit is een meeneemheftruck. Sluit een kastentrailer beter aan op uw wensen? Ook dit is een mogelijkheid. Deze meeneemheftruck biedt u groot gemak. En u hoeft niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van de ruimte in uw vrachtwagen.

 

De voordelen van een kooiaap heftruck


Een kooiaap is een heftruck die u mee gemakkelijk meeneemt. De kooiaap is eenvoudig te bevestigen achter op een vrachtwagen. Zo heeft u altijd een meeneemheftruck bij zich waarmee u snel en gemakkelijk kunt laden en lossen. De kooiaap heftruck is namelijk binnen één minuut al helemaal klaar voor gebruik. U bent zo altijd voorzien van een apparaat waarmee u meteen aan de slag kunt met uw vracht. Dit scheelt u veel tijd en geld en geeft u bovendien een grote mate van flexibiliteit.

 

De kooiaap van Keulen Transport

Met ons kooiaap transport heeft u tal van mogelijkheden. Met de steunpoten van de meeneemheftruck tilt u extra zware goederen, tot wel 2.500 kilogram. De kooiaap is daarnaast voorzien van uitschuifbare lepels. Daarmee heeft de meeneemheftruck een extra groot bereik. De mast heeft bovendien een hefhoogte van drie meter. Met rijwielaandrijving is deze heftruck tevens geschikt voor zeer uiteenlopende terreinen. Kortom: de meeneemheftruck is een multifunctioneel apparaat waarmee u bijna alle vracht snel en efficiënt op de juiste plek krijgt.

 

Vervoer uw goederen afgesloten met een kastentrailer

Voor het vervoer van onder andere pallets, rolcontainers en nog veel meer, beschikken wij over een kastentrailer waarmee de goederen afgesloten worden vervoerd. Indien gewenst is het mogelijk de trailer met de te vervoeren goederen te verzegelen, waardoor de garantie gewaarborgd blijft tot de plaats van bestemming. Onze kastentrailer beschikt over een ondervouwklep waardoor het mogelijk is zelfstandig te laden en te lossen. Schakel ons ook in voor ander transport in de buurt van Nieuwdorp en Middelburg. Heeft u bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen die u wilt laten vervoeren? Maak dan gebruik van ons ADR vervoer. Wij vertellen u hier graag meer over.

Heeft u interesse in onze diensten?

Wilt u gebruikmaken van ons kooiaap transport of kastentrailer, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0118-616200 of door het sturen van een e-mail naar info@vankeulentransport.nl. Ook als u vragen heeft, staan onze medewerkers graag voor u klaar. Bekijk onze diensten en krijg een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.