Kooiaaptransport

Wilt u hulp bij kooiaaptransport of het vervoer van uw heftruck nabij Vlissingen? Van Keulen Transport biedt u deze mogelijkheid! Dankzij de kooiaap raakt u niet veel ruimte in uw vrachtwagen kwijt bij het vervoer van uw heftruck. Voor pallet- en groepagevervoer draaien wij onze hand ook niet om. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten transport, zoals een kooiaapheftruck (meeneemheftruck). We beschikken voor deze specialiteit over een ruim aantal tautliners met schuifzeil en roldak. Wij hebben jarenlange ervaring in de transportwereld, hierdoor schakelen wij snel en is kooiaaptransport geen probleem.

De voordelen van kooiaaptransport


Als u Van Keulen Transport uit Middelburg inschakelt voor uw klus, kunt u gebruikmaken van onze kooiaapheftruck: een meeneemheftruck waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het vervoer van uw heftruck. Deze meeneemheftruck biedt u groot gemak. Bovendien neemt ons voertuig geen ruimte in uw vrachtwagen in. De kooiaap is voor transport namelijk eenvoudig te bevestigen achter op een vrachtwagen. Zo heeft u altijd een meeneemheftruck bij zich waarmee u snel en gemakkelijk kunt laden en lossen. De kooiaapheftruck is na vervoer binnen één minuut al helemaal klaar voor gebruik. U bent zo altijd voorzien van een apparaat waarmee u meteen aan de slag kunt met uw vracht. Dit scheelt u veel tijd en geld en geeft u bovendien een grote mate van flexibiliteit. Met ons kooiaaptransport heeft u ook tal van mogelijkheden. Met de steunpoten van de meeneemheftruck tilt u extra zware goederen, tot wel 2.500 kilogram. De kooiaapheftruck is daarnaast voorzien van uitschuifbare lepels, waarmee de meeneemheftruck een extra groot bereik heeft. De mast heeft bovendien een hefhoogte van drie meter. Met rijwielaandrijving is deze heftruck na vervoer tevens geschikt voor zeer uiteenlopende terreinen. Kortom: de meeneemheftruck is een multifunctioneel apparaat waarmee u bijna alle vracht snel en efficiënt op de juiste plek krijgt. Schakel ons in voor kooiaaptransport.

 

Wij vervoeren uw goederen veilig

Naast kooiaaptransport kunt u ook bij ons terecht voor het vervoer van onder andere pallets, rolcontainers en nog veel meer. Hiervoor beschikken wij over een kastentrailer waarmee de goederen afgesloten worden vervoerd. Indien gewenst is het mogelijk de trailer te verzegelen, waardoor de garantie gewaarborgd blijft tot de plaats van bestemming. De trailer beschikt over een ondervouwklep, waardoor het mogelijk is zelfstandig te laden en te lossen. Daarom schakelt u ons in voor transport in de buurt van Nieuwdorp en Middelburg.

 

Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze kooiaapheftruck

Wilt u gebruikmaken van ons kooiaaptransport of ander vervoer om uw heftruck te vervoeren of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl. Ook als u vragen heeft over onze kooiaapheftruck, staan onze medewerkers graag voor u klaar. Bekijk onze diensten en krijg een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.