Trailers laden in Vlissingen

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Ons bedrijf staat voor u klaar als u trailers wilt laten laden of lossen in Vlissingen en omgeving. Van Keulen Transport uit Middelburg is een transportbedrijf dat zich specialiseert in diverse facetten van de transport. Onze service stopt niet bij het aanbieden van diverse soorten trailers, trucks en andere transportmiddelen, want u profiteert ook van onze ondersteuning tijdens het laden en lossen. Zo komt u niets tekort bij uw transportopdracht!

 

Neem contact op ☎ 

 

Wij kunnen eenvoudig uw trailers laden en lossen

Als u goederen wilt laten vervoeren, dan heeft u daar wellicht niet de middelen voor. Transport is een veelomvattend proces dat u het best uit handen geeft aan een bedrijf dat zich hierin specialiseert. Daarom nemen wij deze taak graag op ons. Onze medewerkers helpen u met het laden en lossen van goederen op trailers in heel de provincie Zeeland. Een andere dienst waar u bij ons gebruik van kunt maken, is kooiaaptransport. Ook voor vervoer via kastentrailers schakelt u ons in.

 

Stuur ons uw transportopdracht

Laat u het laden en lossen van trailers voor uw goederen graag aan onze professionals over? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wilt u eerst graag meer weten over onze verschillende diensten? Ook dan bereikt u ons door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl.