Trailers laden in Vlissingen

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Ons bedrijf staat voor u klaar als u trailers wilt laten laden of lossen in Vlissingen en omgeving. Van Keulen Transport uit Middelburg is een transportbedrijf dat zich specialiseert in diverse facetten van de transport. Niet alleen bieden wij diverse soorten trailers, trucks en andere transportmiddelen in de regio Vlissingen aan, maar wij zorgen ook voor de service laden en lossen. Zo komt u niets tekort bij uw transportopdracht!

 

Neem contact op ☎ 

 

Wij kunnen eenvoudig uw trailers laden en lossen in Vlissingen

Als u goederen wilt laten vervoeren, dan heeft u daar waarschijnlijk niet de middelen voor. Transport is een veelomvattend proces dat u liever uit handen geeft aan een bedrijf dat zich hierin specialiseert. Daarom nemen we deze taak graag op ons. Onze medewerkers helpen u met het laden en lossen van goederen op trailers in Vlissingen en elders in Zeeland. Tevens zorgen wij dat uw goederen altijd worden vervoerd via de juiste transportmiddelen. Zo schakelt u ons in voor onder andere:

Stuur ons uw transportopdracht

Ziet u het wel zitten om het laden en lossen en het regelen van trailers voor uw goederen in Vlissingen door ons te laten regelen? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wilt u eerst graag meer weten over onze verschillende diensten? Ook dan bereikt u ons door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl. Tevens staan er bij ons vacatures voor vrachtwagenchauffeur open. Ziet u uzelf graag deel uitmaken van ons team? Dan kunt u direct solliciteren bij ons in Middelburg.