Uitschuifbare trailer

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Voor een uitschuifbare trailer zit u bij Van Keulen Transport uit Middelburg goed. Wij leveren diverse oplossingen voor uw transport. Kampt u met veel goederen die exceptionele formaten of gewichten hebben? Dan heeft u een vervoersmiddel nodig waarmee deze goed vervoerd kunnen worden. Een uitschuifbare trailer kan hierbij uw oplossing zijn.

 

Neem contact op ☎ 

 

Met een uitschuifbare trailer creëert u meer vervoersruimte

Als u kiest om uw goederen met een uitschuifbare trailer te laten vervoeren, kiest u voor een trailer met een maximale lengte tot 30 meter. De trailer is tevens uitgerust met gestuurde assen en handbesturing. Deze trailer kunt u zo lang maken als u zelf wilt, afhankelijk van de ruimte die u nodig heeft. Het is een zeer geschikte manier van exceptioneel vervoer. Bij ons transportbedrijf zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kijken altijd naar uw type goederen en komen met een passende oplossing. Tevens zijn onze chauffeurs allemaal ervaren en in het bezit van de benodigde certificaten, waardoor uw vervoer goed geregeld wordt. Zoekt u bijvoorbeeld naar kooiaaptransport? Dan zit u ook bij ons op de goede plek.

 

Bekijk de vele mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over onze verschillende diensten voordat u voor een uitschuifbare trailer of andere transportmogelijkheid kiest? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met onze medewerkers opnemen. Wij staan altijd voor u klaar. Bel hiervoor naar 0118-616200 of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl.