Vacature van chauffeur van trekker met oplegger

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Bij Van Keulen Transport uit Middelburg hebben we een vacature voor chauffeur van een trekker met oplegger openstaan. Als u op zoek bent naar een leuke en afwisselende baan als vrachtrijder van een trekker met oplegger, dan is deze vacature zeker iets voor u. Als u bij ons in dienst komt, weet u zeker dat u in een fijne omgeving komt te werken waar uw werk gewaardeerd wordt.

 

Neem contact op ☎ 

 

Interesse in de vacature voor chauffeur van een trekker met oplegger?

Onze vacature voor vrachtrijder van een trekker met oplegger houdt in dat u geen enkele dag precies hetzelfde werk doet. U rijdt veel verschillende ladingen voor diverse klanten. Naast het rijden van de trekker houdt u zich ook bezig met het vastzetten, laden en lossen van uw lading. Als u graag solliciteert op onze vacature voor chauffeur van een trekker met oplegger, dan heeft u waarschijnlijk passie voor transport en dat is wat wij zoeken. Tevens is het natuurlijk belangrijk dat u beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat u van aanpakken weet. Naast de vacature vrachtrijder van een trekker met oplegger kunt u ook solliciteren op de vacature voor vrachtwagenchauffeur. Bij ons transportbedrijf houden wij ons namelijk met diverse vormen van transport bezig, waaronder:

Solliciteer direct op onze vacature

Wilt u graag solliciteren op onze vacature vrachtrijder voor trekker met oplegger in Middelburg? Dan zien we uw sollicitatie graag tegemoet komen. Wilt u graag meer weten over onze verschillende diensten naar aanleiding van onze vacature voor chauffeur van trekker met oplegger? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl.