Vacature voor een vrachtrijder CE

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Zoekt u naar een vacature voor een vrachtrijder met rijbewijs CE? Dan hebben wij bij Van Keulen Transport uit Middelburg goed nieuws. Ons logistiekbedrijf is namelijk altijd wel op zoek naar een CE-chauffeur en heeft daarom de vacature die u zoekt openstaan. Wilt u graag deel uitmaken van ons team en transportopdrachten tot in de puntjes uitvoeren? Dan bent u misschien wel de kandidaat die wij zoeken voor onze vacature vrachtrijder CE.

 

Neem contact op ☎ 

 

Solliciteren op onze vacature voor een vrachtrijder met rijbewijs CE

Als u graag wilt solliciteren op deze vacature voor een vrachtrijder, moet u vanzelfsprekend in het bezit zijn van een rijbewijs CE. Met dit rijbewijs bent u namelijk bevoegd om in een vrachtauto met aanhanger te rijden. Bij Van Keulen Transport uit Middelburg beschikken we over een breed wagenpark. Het is belangrijk dat u met deze voertuigen overweg kunt, omdat u verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van goederen en het transport van A naar B. Als u onze vacature voor CE-chauffeur vervult, krijgt u een divers takenpakket van logistieke diensten. U zult bij ons bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor exceptioneel vervoer. U neemt tevens ADR-vervoer voor uw rekening. Dit betekent dat u al enige ervaring met logistiek moet hebben voordat u solliciteert voor onze vacature voor een CE-chauffeur. Bent u enthousiast over de vacature en ziet u uzelf de weg op gaan als vrachtrijder met rijbewijs CE? Dan bent u misschien wel de perfecte match voor deze functie. Zoekt u net iets anders? Naast deze vacature staat bij ons ook de vacature chauffeur van trekker met oplegger open.

 

Bekijk de vacature CE-chauffeur en solliciteer direct

Als u onze vacature voor CE-chauffeur wilt vervullen, voert u uiteenlopende werkzaamheden uit. Ziet u het helemaal zitten om diverse diensten te verlenen aan onze opdrachtgevers? Bent u in het bezit van een rijbewijs CE en past de vacature vrachtrijder voor logistiek wel bij u? Solliciteer dan op onze vacature en wij zullen uw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met u opnemen. Voor meer informatie over de vacature CE-chauffeur neemt u contact met ons op door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl.