Vacature voor vrachtwagenchauffeur

24/7 service, korte lijnen, flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Thuis op vele terreinen van transport en met verscheidene specialisaties.

Wij vervoeren goederen met zorg en volgens de gemaakte afspraken en levertijden.

 

Zoekt u naar een vacature voor vrachtwagenchauffeur? Dan hebben wij bij Van Keulen Transport uit Middelburg goed nieuws. Ons bedrijf is altijd wel op zoek naar een CE-chauffeur en heeft daarom de vacature die u zoekt openstaan. Wilt u graag deel uitmaken van ons team en transportopdrachten tot in de puntjes uitvoeren? Dan bent u misschien wel de kandidaat die wij zoeken voor onze vacature vrachtrijder CE.

 

Neem contact op ☎ 

 

Solliciteren op onze vacature voor vrachtwagenchauffeur

Als u graag wilt solliciteren op de vacature vrachtrijder, moet u natuurlijk in het bezit zijn van een rijbewijs CE. Met dit rijbewijs bent u namelijk bevoegd om in een vrachtauto met aanhanger te rijden. Bij Van Keulen Transport uit Middelburg beschikken we over een breed wagenpark vol verschillende transportmiddelen. Het is belangrijk dat u met deze middelen overweg kunt, omdat u verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van goederen en het verplaatsen van de goederen van a naar b. In onze vacature voor CE-chauffeur stellen wij dan ook een aantal kwaliteiten waaraan u het liefst voldoet. Naast de vacature vrachtwagenchauffeur staat bij ons ook de vacature chauffeur met trekker oplegger open. Bent u enthousiast over de vacature en ziet u uzelf wel graag de weg op gaan als vrachtrijder met rijbewijs CE? Helpt u tevens graag mensen met het uitvoeren van logistieke opdrachten? Dan bent u misschien wel de perfecte match voor ons.

Bekijk de vacature CE-chauffeur en solliciteer direct

Bent u in het bezit van een rijbewijs CE en lijkt de vacature vrachtrijder u echt wat voor u? Dan zien we uw sollicitatie graag tegemoet komen. U zult bij ons verantwoordelijk zijn voor onder andere ADR-vervoer en exceptioneel vervoer. Ziet u onze diensten helemaal zitten? Solliciteer dan op de vacature vrachtwagenchauffeur en wij zullen uw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met u opnemen. Heeft u vragen over de vacature CE-chauffeur? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0118-616200 of door een e-mail te sturen naar info@vankeulentransport.nl.