Zeecontainer

Zoekt u naar een aanbieder van speciaal transport, zoals een zeecontainer? Dan staat Van Keulen Transport uit Middelburg voor u klaar. Wij maken gebruik van een uitgebreid wagenpark, waardoor er altijd een geschikt transportmiddel beschikbaar is. Doordat wij snel schakelen is het mogelijk om snel grote afnames te leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van transport, voldoen wij elke keer weer aan de hoge eisen die gesteld worden aan zeecontainervervoer. Onze medewerkers streven altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit bij de transport van een zeecontainer en andere soorten vracht. Schakel ons in en u bent ervan verzekerd dat uw zeecontainer goed aankomt.

Professioneel transport van uw zeecontainer

Met onze ondersteuning hoeft u niet naar het zeecontainervervoer om te kijken! Ons wagenpark is uitermate geschikt voor zeecontainervervoer. Zo rijden onze ervaren chauffeurs vanuit de havens in Vlissingen, Antwerpen en Rotterdam om uw containers te laden en lossen in de Benelux. Voor zeecontainervervoer worden door ons multifunctionele containerchassis ingezet. U profiteert bij ons bedrijf van diverse opties:

  • Verschillende maten containers; chassis voor 20’, 30’, 40’ en 45’ ft containers, ook in High Cube.
  • ADR-vervoer; voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen.
  • Tankvervoer; voor het vervoeren van vloeistoffen, gassen en poeders.
  • Reefertransport met genset; voor het vervoeren van temperatuurgevoelige producten.

Genset-koeler

Om tijdens transport over de weg de temperatuurbeheersing van reefercontainers te handhaven, beschikt Van Keulen Transport over een aantal eigen gensets. Door middel van onze eigen monteurs en een systeem waarbij de gensets gemakkelijk onder verschillende chassis geplaatst kunnen worden, bieden wij voor dit soort werk een hoge servicegraad en flexibiliteit. Bent u benieuwd wat Van Keulen Transport, naast zeecontainervervoer, nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan onze diensten en krijg een goed beeld van onze werkzaamheden.

 

Regel snel uw zeecontainervervoer

Laat uw zeecontainer op een verantwoorde manier vervoeren en regel transport bij een ervaren specialist. Wilt u gebruikmaken van ons zeecontainervervoer of heeft u vragen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0118-616200 of stuur een e-mail naar info@vankeulentransport.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook wanneer u interesse heeft in een andere dienst, zoals het vervoeren van uw heftruck op aanvraag, staan onze medewerkers voor u klaar.

 

Zeecontainer transport Zeeland